راه اندازی کلینیک تخصصی مراقبت از زخم

بیماران برای درمان ، رسیدگی و پانسمان زخم (شامل زخم های دیابتی، بستر و عفونت های محل زخم ) مجبور به مراجعه به مراکز درمانی و بستری شدن جهت دریافت خدمات می باشند که این امر نه تنها وقتگیر بلکه هزینه بر نیز می باشد.در راستای رضایتمندی مراجعین، کلینیک تخصصی مراقبت از زخم بیمارستان شهدای لنجان با هدف پیشگیری ،درمان و مراقبت مستمر از زخم بیماران در شهریور ماه تجهیز  و با حضور پرستاران تخصصی مراقبت از زخم راه اندازی گردید.خدمات این کلینیک که شامل واکیوم تراپی،ازن تراپی، ماگوت تراپی می باشد با تعرفه دولتی بدون نیاز به بستری و به صورت سرپایی ارائه می شود همچنین آموزش پیشگیری و مراقبت از زخم در منزل نیز به بیماران و همراهان آموزش داده می شود.ساعات فعالیت: ساعات اداری روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه

بازدید نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی از مرکز

نماینده محترم مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی از بخش های اورژانس، داخلی جراحی مردان و داخلی جراحی زنان بازدید نمود.

استقبال از فرهنگ اهدای عضو در مرکز

در راستای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی امر اهدای عضو پس از مرگ مغزی و جان بخشی به همنوع علاوه بر نصب پوستر های اطلاع رسانی،توزیع پمفلت های اهدای عضو همراه با ثبت نام متقاضیان کارت اهدای عضو انجام می گردد.

جشنواره عمران سلامت

با توجه به برگزاری جشنواره بزرگ عمران سلامت و رونمایی از دستاوردهای عظیم در عرصه ساخت و نوسازی مراکز درمانی با حضور معاون محترم توسعه وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی، سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، غرفه پروژه های هتلینگ این مرکز در نمایشگاه جشنواره در محل سالن همایش های دانشگاه مورد بازدید مسئولین و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

تجلیل از شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی

روز یکشنبه بیست و نهم مرداد ماه ، دفتر نسیم مهر بیمارستان طی مراسمی با حضور پرسنل و فرزندان آن ها در سالن کنفرانس مرکز، جوایزی به رسم یادبود به شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی(ویژه فرزندان پرسنل) و برندگان مسابقه کتابخوانی(ویژه پرسنل) اهدا گردید.

درخشش فرزند همکار در مسابقات ورزشی

کسب مدال نقره در اولین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو WHFبانوان کشور در استایل کیورگی توسط خانم محدثه براتی فرزند همکار گرامی خانم غلامیان را تبریک عرض می نماییم.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان شهدای لنجان RSS